Garmin Approach S42 GPS-kello

{{ selectedVariant.price }}
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Garmin Approach S42:ssa on helppolukuinen, kosketustoiminnolla varustettu 1,2 tuuman värinäyttö, jota ympäröi metallikehys. Kellon silikoniranneke on valmistettu kevyestä materiaalista, joten se ei häiritse svingiäsi. Quick Release -lukituksen ansiosta voit vaihtaa ranneketta helposti. S42 sopii mainiosti pidettäväksi myös kierroksen jälkeen klubitalolla tai kaupungilla. Laitteeseen on asennettu valmiiksi 42 000 kenttää CourseView-näkymällä, joten voit alkaa käyttää kelloa saman tien. Voit päivittää sitä Garminin kotisivuilla tai sovelluksella, jotta saatavillasi on aina uusin tieto. Kello näyttää etäisyyden greenin etureunaan, keskikohtaan ja takareunaan sekä vesiesteisiin, bunkkereihin, doglegeihin ja lay up -alueisiin. Digitaalisella pistekortilla voit laskea helposti kierroksen lyöntisi ja pisteesi ja tallentaa ne Garminin golfsovellukseen, jossa voit myöhemmin lukea niitä. Garmin S42:ssa on golftoimintojensa lisäksi useita muita urheilu- ja liikunnanmittaussovelluksia, kuten liikkumispalkki, värinähälytykset sekä kalosi- askel- ja unitiedot. Yhdistämällä kellon älypuhelimeesi voit vastaanottaa sähköpostia, tekstiviestejä ja hälytyksiä suoraan kelloon. Se on täydellinen toiminto golfkierroksen aikana: voit jättää puhelimesi bägiin, etkä silti menetä tärkeitä tietoja. Kellon ladattavassa akussa on 15 tunnin toiminta-aika GPS-tilassa ja 10 päivää kellotilassa. Sen vedenpitävyys on 5 ATM (50 metriä), joten sinun ei koskaan tarvitse huolestua sateesta tai vesiesteistä. Seinäadapteri ei sisälly hintaan. Voit ladata golfkellon mukana olevalla USB-kaapelilla. Laitteen voi yhdistää kaikkiin USB-liitännällä varustettuihin seinäadaptereihin. Jos haluat lisätietoa Garmin Approach S42:sta ja sen ominaisuuksista, tai jos haluat verrata sitä muihin Garminin malleihin, suosittelemme sinua käymään Garminin kotisivuilla. Löydät sieltä paljon hyödyllistä tietoa, johon voit uppoutua tarkemmin.

Garmin Golf -sovellus, Lataa ilmainen sovellus yhteensopivaan älypuhelimeen, niin saat enemmän irti golfkokemuksestasi välittömien pisteiden, automaattisen score-kortin ja reaaliaikaisten tilastotietojen seuraamisen muodossa pelatessasi ja sen jälkeen. Kilpaile top-listoilla ja ystävien kanssa jollain etukäteen ohjelmoiduista radoista. Käytä älykellotoimintoja aktiivisuuden mittaukseen, kuten esim. ei-aktiivisuus, univahti, värähdysvaroitukset, kalori- ja askelmittarit ja päivän aktiivisuuden seuraus, joka auttaa sinua pysymään kunnossa. Kello rekisteröi mm. kävelyt, juoksut ja pyöräilyt.

AutoShot, AutoShot-toiminnolla peli ja uloslyöntipaikat tallentuvat automaattisesti yhdessä jokaisen radalla tunnistetun lyönnin pituuden kanssa, joten voit analysoida kierroksen jälkeenpäin Garminin sovellusta käyttäen.

Yhdistä Garmin-kelloon, Saat automaattisen peliseurannan yhdistämällä CT10-sensorit yhteensopivaan Garmin-golfkelloon. Näet kunkin sensorilla varustetun mailasi tilastot heti, kun nostat mailan bägistä.

Toimitusaika {{ product.lead_time }}
Saatavilla heti
Ei saatavilla

Toimituskulut 0 € tälle tuotteelle.

Toimitustavat
Maksutavat