Cobra King Radspeed XB Xtreme Miesten Draiveri

{{ selectedVariant.price }}
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Radial Weighting tarkoittaa painon strategista sijoittamista lavassa siten, että sillä optimoidaan nopeus, anteeksiantavuus ja pallon lentokaari. Lavan pohjassa olevien painojen etäisyyttä on lisätty ja siitä on syntynyt yhdeistelmä, joka tuottaa matalaa spinniä, äärimmäistä nopeutta ja anteeksiantavuutta.

RADSPEED XB (XTREME Back) draiverin muoto on laaja (460cc). Takapainotettu RADIAL WEIGHTING tuottaa pisimpiä ja suorimpia draiveja matalalla spinnillä.

RADSPEED XB draiverin pääominaisuus on lavan takasosaan sijoitettu 24g paino (18g kiinteä paino ja 6g vaihdettava paino), joka tekee siitä anteeksiantavimman RADSPEED draiveri -mallin. 8g:n kiinteä paino edessä alentaa spinniä, joka tekee draiveista pidempiä ja parantaa pallon nopeutta.
CARBON WRAP CROWN rakennelman pääomininaisuus on uusi lavan kruunun hiilikuitumateriaali, joka on 30% ohuempi, mikä vähentää 6g kruuunun painosta. Tämän avulla lavan painoa voidaan optimoida paremmin ja käyttää se hyödyllisempään paikkaan.  

Uudistetun T-Bar Speed rungon design on 7g kevyempi kuin edeltäjässään, joka mahdollistaa painon sijoittamista enemmän alas ja taakse optimoimaan anteeksiantavuutta ja nopeutta.

CNC-milled eli koneella jyrsityn osumapinnan alue on 95% suurempi kuin F9 mallissa, joka maksimoi pallon nopeuden.

Gripissä on Cobra CONNECT Arccos sensori. Kun lataat Arccos Caddie aplikaation voit tilastoida sinne lyöntisi.


Varsi vaihtoehdot samaan hintaan:

Light:  UST Mamiya Helium 4, Even Flow Riptide CB40

Regular: Motore X, UST Mamiya Helium 5F3, Even Flow Riptide CB50

Stiff:  Motore X F3, 

{{ type.label }}
  • {{ option }}
Toimitusaika {{ product.lead_time }}
Saatavilla heti
Ei saatavilla

Toimituskulut 0 € tälle tuotteelle.

Toimitustavat
Maksutavat