Cobra Aerojet MAX Miesten Väyläpuu

{{ selectedVariant.price }}
{{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €
Aivan kuten Aerojet -draivereissa, myös väyläpuissa on kolme vastaavaa versiota – Aerojet LS, Aerojet ja
Aerojet MAX. Kaikissa kolmessa mallissa käytetään samaa teknologiaa, mutta jokainen malli on suunniteltu yksilöllisesti kolmelle eri pelaajatyypille.
Aerojet MAX -väyläpuu on kolmesta väyläpuusta anteeksiantavin, ja sen voi asettaa draw-painoiseksi. Maila sopii pelaajalle, joka haluaa korkeamman ja suoremman lentokaaren vaihtelevilla osumilla. Lavan pohjassa on kaksi liikuteltavaa painoa (12 g/3 g), jotka on sijoitettu kantaan ja lavan takareunaan anteeksiantavuuden vahvistamiseksi. Kun raskaan painon siirtää lähemmäs kantaa, saa pallon lentokaaresta helpommin suoran
tai drawn. Kun raskaan painon siirtää taakse, tulee mailasta kaikkein anteeksiantavin ja pallon lentokaaresta korkeampi. Kaikki lavan kulmat on pyöristetty aerodynaamisten ominaisuuksien parantamiseksi ja väyläpuun matala profiili tekee palloon lähestymisestä helpompaa.
PWRSHELL H.O.T Face-lyöntipinta on uusi ja käytössä myös malliston draivereissa. Lyöntipinta on taottu
paremman tuntuman vuoksi ja lavan alaosaa on muotoiltu kovemman lähtönopeuden saamiseksi matalissa osumissa. Sama suvereenisti toimiva lapateknologia on ollut käytössä jo vuosia Cobran rautamailoissa ja on osoittautunut yhtä toimivaksi draivereissa ja väyläpuissa.
Cobra on sijoittanut Aerojetin lavan sisään, lyöntipinnan taakse painon saadakseen lisää massaa pallon taakse ja sitä kautta entistä kovemman lähtönopeuden. Uutta tässä PWR-BRIDGE-painossa on se, että paino ei ole kiinni lyöntipinnassa, eikä siten häiritse lyöntipinnan joustamista osumassa. Joustava lyöntipinta on ominaisuus, joka tekee mailasta anteeksiantavamman.
Kruunun hiilikuidulla on vähennetty mailan kokonaispainoa ja saatu keskitettyä painoa sinne, missä siitä on eniten hyötyä pallon lähtönopeuden ja anteeksiantavuuden kasvattamiseksi.
Aerojet MAX -väyläpuusta on saatavilla väyläpuut 3, 5 ja 7. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä
jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla. Väyläpuun premium-vakiovarsi on UST
Helium Nanocore, pituus 43”, 42,5”, 42”.
Aerojetin ostaja voi tilata ilmaiseksi Arccos-sensorit mailan mukana tulevalla QR-koodilla. Sensorit tulevat
automaattisesti koko mailasettiin. Lyöntidatan kerääminen sensoreilla Arccos Caddie-sovellukseen sekä pelin vahvuuksien ja heikkouksien kartoittaminen on todella helppoa.
Mailan top-3 ominaisuudet:
• PWR-Bridge-painotus
• PWRSHELL ja H.O.T Face-muotoiltu lyöntipinta
• Säädettävä nostokulma ja draw-asento
Nostokulma Nostokulma: FW 3 (15.5°) / 5 (18.5°) / 7 (21.5°)
Kätisyys: RH & LH
Varsi: UST Helium Nanocore 5F2 (lite), UST Helium Nanocore 5F3 (regular)

JOS HALUAMAASI MAILAVAIHTOEHTOA EI OLE VARASTOSSA, OTA YHTEYTTÄ 044 5218754 TAI posti@golfjurta.fi  NIIN SELVITETÄÄN SEN SAATAVUUS!
{{ type.label }}
  • {{ option }}
Toimitusaika {{ product.lead_time }}
Saatavilla heti
Ei saatavilla

Toimituskulut 0 € tälle tuotteelle.

Toimitustavat
Maksutavat